Zucchini 1 stor eller 2 små
Soltorkade tomater
Färska Champinjoner
Purjolök
Grädde
Fetaost
Olivolja
Vitlök
Ingefära
Salt
Peppar
Chilipeppar
Franska kryddor
Paprikapulver
Steker först champinjonerna med salt och peppar så de är klara.
Bryner ingefära, vitlök och ½ krm chilipeppar en kort stund i olivolja. Lägger i Zucchinin som jag har skivat i några millimetertjocka skivor. (Ibland så tar jag bort det mjuka i mitten på dem, men inte alltid).När den känns lagom mjuk så lägger jag i purjolök, champinjoner och de soltorkade tomaterna. Häller på någon deciliter grädde, samt salt, peppar, franska kryddor och paprikapulvret. Steker tills det blir lagom krämigt. Låter det svalna lite innan jag lägger på fetaosten. Vill inte att den smälter så mycket. Brukar äta det ihop med bandpasta. Hur mycket av ingredienserna varierar på vilket humör jag är på och vad jag är sugen på.
tillbaka
|